Exclusief bij Zascha Hair: de V-part!

Het is misschien niet even classy om toe te geven, maar wij van Zascha houden van makkelijk. We zijn ook altijd opzoek naar producten die makkelijk zijn in gebruik zodat het toegankelijk is voor zo veel mogelijk mensen. Maar makkelijk moet ook goed zijn. Daarom zijn wij echt rete- enthousiast over dit product. De Zascha Hair V-part. In deze blog gaan we je alles over de V-part vertellen wat je moet weten over het inzetten, de verzorging én het kiezen van de juiste kleur.

Good To Know: We willen je graag zo goed mogelijk helpen, en begrijpen best dat een haarstukje kopen een drempel kan zijn. Daarom is het goed om te weten, dat zolang het kaartje aan de V-part zit én hij in nieuwstaat is, je deze naar ons retour mag sturen als hij niet helemaal naar wens is. Wij zullen dan je volledige aankoopbedrag retour boeken.

Wat is een V-part & Waar is de V-part van gemaakt

Dit haarstukje in de vorm van een ‘V’ is makkelijk in te zetten, en zorgt voor volume bij de aanzet van je haar. Deze V-part is gemaakt van 100% human hair, double drawn én perfect te gebruiken als je fijn/dun haar hebt. Van kruin tot putjes is de V-part is 50cm lang , maar omdat je hem op je kruin plaatst kun je hem vergelijken met een 40cm set. Hij komt tot ongeveer net over je borst, en weeg in totaal 100g. De aanzet van de V-part is handgeknoopt waardoor er een zeer natuurlijke scheiding ontstaat en hij vrijwel onzichtbaar is wanneer je hem goed inzet. De haren zijn samengebonden op kwalitatief hoogwaardig kant en zorgt er voor dat de V-part comfortabel zit, en niet prikt. Are you ready to V-AVAVOOM??

Het inzetten

De V-part heeft in totaal 4 clips, en heeft daarom de minste clips van onze producten (zoals je op de foto hierboven kan zien). Met uitzondering van de weaves natuurlijk die hebben helemaaaal geen clips.

Maar hoe zet je de V-part nou goed in?

Alles wat je nodig hebt voor de basis: 1 punt kam, Volume poeder of droogshampoo. Met de puntkam maak je een ”V”. De aanzet van de ”V” toupeer je, vervolgens breng je naar wens volume poeder of droogshampoo aan voor extra stevigheid. Nu kun je de V-part in clippen.:) Draag je vaak een zijscheiding? Dan kun je de V-part ook dragen, maar dan plaats je hem verder achter op je hoofd.

In dit filmpje laat Marlieke zien hoe je de V-part goed plaatst én inzet. Spoiler alert, door hem te gebruiken met een 40cm volumizer, krijgt ze er niet alleen volume door, maar ook nog eens extra verlenging! Nu hoor ik je denken, wat is een volumizer? Dit is één baantje die individueel zorgt voor meer volume. We hebben hem in 3 lengtes: de 40cm, deze komt tot net over je borst. De 50cm, deze komt tot ongeveer je onderste rib. En de 60cm, deze komt tot ongeveer op je stuitje. Voor het mooiste en natuurlijkste effect raden we aan om de 40cm of de 50cm volumizer te gebruiken in combinatie met een V-part. Heb je al een set van jezelf, dan kun je ook enkele banen uit deze set gebruiken om een mooi verloop te creëren

Op de foto links is de Latte Highlights V-part gecombineer met 2 Latte Volumimzers 50cm/60g voor extra volume en verlenging. Ben je helemaal tevreden met de lengte van je haar, en wens je toch liever alleen wat extra volume? Dan kun je gaan voor alleen de V-part. Deze is rechts afgebeeld.

Inspiratie

Inspiratie heb je nooit genoeg! Hieronder enkele voorbeelden van klanten die onze V-part dragen. Heb jij een foto’s van de V-part die we hier mogen delen? Stuur ze gerust naar ons door via info@zascha.nl. Loading……

Verzorging

Al onze producten zijn van 100% human hair. Dit betekent dat je ze kan wassen, krullen, stijlen en zelfs donkerder kan verven om echt perfect te laten matchen. Maar, wat is nou de beste manier? In deze blog staan enkele tips qua verzorging, welke producten wij aanraden én natuurlijk het wassen zelf.

Hulp bij keuze

Mocht je al extensions van ons hebben, dan kan je er vanuit gaan de kleuren goed overeenkomen. Wel is het verstandig om er rekening mee te houden dat we bij sommige kleuren zoals de Misty Morning, Latte Highlights en de Dark Blonde de aanzet donkerder hebben gemaakt voor een nog natuurlijker resultaat, en zodat je minder vaak naar de kapper hoeft om de uitgroei bij te werken:)

Ben je helemaal nieuw bij ons, en heb je geen idee welke kleur er een perfecte match is voor jou? We kijken heel graag met je mee! Hiervoor hebben we minimaal 2 foto’s nodig die zijn gemaakt in daglicht (maar geen direct zonlicht), met je haar los van de zij- en achterkant. In deze blog hebben wij een aantal tips voor foto’s op een rijtje gezet!

Mocht je hiervoor niet in de gelegenheid zijn, dan bestaat er ook de mogelijkheid om de kleurtjes in het echt te bekijken door middel van samples. Deze bestel je hier

Heb je nog vragen, of is er iets niet helemaal duidelijk? Twijfel niet en stuur gerust een chatbericht, of een email naar info@zascha.nl. Natuurlijk mag je ook contact opnemen via Facebook of stuur ons een whatsapp op 085-2250281! HAPPY NEW HAIR!

Geef een reactie