Extensions, JA! Maar welke kleur?

Eindelijk durf je de stap te zetten. Je hebt er lang over nagedacht, getwijfeld, weggeschoven of misschien zelfs al wel voor gespaard! Maar vandaag zet je dan toch écht de eerste stap richting jouw eigen, gloednieuwe, hairextensions van Zascha Hair! Wij, the Zascha Hair girls, snappen heel goed dat als je nog nooit hairextensions hebt gehad, het best een dingetje is om ze voor de eerste keer te bestellen. Zeker omdat het een flinke uitgave is. Gelukkig zijn er heel wat maniertjes om er achter te komen welke set én kleur er voor jou geschikt is.


Allereerst helpen wij heel graag mee om te kijken welke kleur voor jou perfect is! Wij willen dat je 100% tevreden bent met je Zascha hairextensions. Voor minder gaan we namelijk niet!

“Wij willen dat je 100% tevreden bent met je Zascha hairextensions.”

Hiervoor hebben wij duidelijke foto’s nodig. Zodat we goed kunnen inschatten welke kleur jouw match is. Bij voorkeur ontvangen we 2 á 3 foto’s uit verschillende hoeken van je haar. Hieronder een aantal tips:

Wat je niet moet doen:

Probeer direct zonlicht te vermijden. Dit zorgt voor overbelichting. Hetzelfde geldt voor schaduw. Dit zorgt juist voor onderbelichting, zie voorbeeld. Foto’s met filtertjes zorgen ook voor een vertekend beeld. Op basis van zulke foto’s kunnen wij helaas geen gepast advies geven.

“Probeer direct zonlicht te vermijden. Dit zorgt voor overbelichting.”

Maak je geen zorgen over hoe je op de foto staat. Alleen het Zascha team zal de foto zien, en verder doen wij er helemaal niets mee. Als je een foto stuurt is dit natuurlijk geheel vrijblijvend én advies is altijd gratis.

Wat je wél moet doen.

Onze voorkeur gaat uit naar foto’s die gemaakt zijn in daglicht. Let erop dat de persoon die de foto maakt nooit tegen het licht in een foto schiet. Ook is het voor ons van belang dat wij je volledige haar zien. Van je kruin tot aan je puntjes. Dit in verband met het verloop van de kleur. Plús, dit helpt ook goed om mee te kijken naar de gewenste hoeveelheid gram.

“Let erop dat de persoon die de foto maakt nooit tegen het licht in een foto schiet.”

Zorg ervoor dat je haar schoon is. Vettig haar kleurt donkerder. Borstel je haar goed door en draag het los. Maak foto’s uit verschillende hoeken zodat we goed kunnen zien welke set het beste bij jou past!

Kleuradvies Ponytail

Wanneer je een ponytail wenst aan te schaffen, is het van belang dat we een duidelijke foto hebben van de aanzet van je haar. Het liefst van je haar in een staart. Zo kunnen wij goed zien welke ponytail er mooi aan zal sluiten.

Toch nog twijfels?

Mocht je na het kleuradvies nog wat twijfels hebben, dan is er de mogelijkheid om samples te bestellen. Deze samples versturen we zo dat ze door de brievenbus passen. Je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. Uiteraard mag je de sample naderhand weer retourneren. Dan krijg je het volledige bedrag van de sample teruggestort op je rekening.

“Deze samples versturen we zo dat ze door de brievenbus passen. Je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven.”

Mocht het je lukken om vóór 16.00 uur (werkdagen) je bestelling te plaatsen dan wordt je pakket dezelfde dag nog afgegeven bij PostNL. In de meeste gevallen is je bestelling dan binnen 1 a 2 werkdagen bij je thuis bezorgd.

Bestellen zonder sample? Bij elke set zit een teststrookje. Deze zit apart verpakt in en mag je er gewoon uithalen om te kijken of de kleur en de structuur van het haar een goede match zijn voor jou. Is dit niet het geval? Zorg dan dat de verpakking waar de volledige set in zit dicht blijft. Zolang de hygiënezegel / tag intact is mag de set binnen 30 dagen retour gestuurd worden en krijg je natuurlijk je geld terug.

“Zolang de hygiënezegel / tag intact is mag de set binnen 30 dagen terug gestuurd worden.”

Heb je nog vragen? Stuur gerust een Chatbericht, of een email naar info@zascha.nl. Natuurlijk mag je ook contact opnemen via Facebook of stuur ons een whatsapp op 085-2250281!

Geef een reactie