Okee, je bent eruit! Je wilt langer en voller haar door gebruik te maken van clip-in extensions. Yay! Maar dan.. moet je nog de soort extensions kiezen. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten clip-in extensions voor een complete verlenging of verdikking. Daarnaast bieden we nog losse banen aan (de volumizers), deze kun je gebruiken voor extra volume of als aanvulling op een hele set. Welke set het meest geschikt is voor jouw haar ligt aan een aantal dingen:

  • Heb je dun/normaal/dik haar?
  • Hoe is je haar geknipt?
  • Wil je alleen verdikking of ook een verlenging?
  • Hoe lang wil je je haar?

Welke lengtes en afmetingen hebben de clip-in extensions van Zascha Hair?

Complete set

Een complete set bestaat uit 7 of 8 banen en is geschikt voor verlenging. Doordat je meerdere banen tussen je eigen haar plaatst krijg je een mooie verdeling over je hoofd en een natuurlijk resultaat. Ook kun je met een complete set clip ins wat meer variëren. Zo kun je de smallere banen ook gebruiken wanneer je een vlecht wat voller wilt maken!

De sets met 7 banen zijn geschikt voor dun-normaal haar in laagjes, heb je dik en/of kort haar? Dan kun je beter kiezen voor een set met 8 banen!

Volumizer

Een volumizer gebruik je alleen voor een verdikking van je eigen haar, je kan dan het beste je eigen lengte aanhouden. Wist je dat extensions je krullen ook beter kunnen laten zitten? Als normaal je krul binnen no time uitzakt zorgt een extra baan in je haar voor veel meer extra hold!

Lengtes

Je kan bij ons kiezen uit 3 lengtes: 40cm, 50cm en 60cm. De 40cm komt tot op de borst, de 50cm komt tot 5cm onder de borst en de 60cm tot de onderrug.

 

Welk haartype heb je zelf?

Wanneer je zelf dun of fijn haar hebt, heb je minder haar nodig om een mooie verlenging te creëren. De 120 grams in 40cm of de 160 grams in 50cm is dan voldoende. Maar wanneer je haar niet erg breekbaar is kan je ook gaan voor 1 van de 8baans sets gaan, deze zijn wel wat zwaarder dus liefst alleen gebruiken wanneer je eigen haar sterk en gezond is!

In welk model is je haar geknipt?

Heb je je haar in laagjes? Lucky you! Je hebt dan minder haar nodig om de extensions goed te laten blenden. Dus stel: je hebt normaal haar in laagjes, dan heb je voldoende aan de set van 160 gram. Maar natuurlijk mag je voor een extra vol effect (als je budget het toelaat) ook voor de 220 grams set kiezen! Heb je normaal haar en een recht model? Dan adviseren we wel echt de 50cm set in 220 gram, omdat je anders te goed de overloop met je eigen haar zal zien.

Wil je alleen een verdikking of ook een verlenging?

Wanneer je alleen wat meer volume wilt en wat dikker haar, dan kun je ook kiezen voor onze ‘Volumizer‘, dit is 1 baan van 50cm lengte en 25cm breed. Deze is perfect als je extra dikte wilt of als aanvulling op een bestaande set. Let op: deze is niet geschikt voor een verlenging, omdat je hiermee niet voldoende ‘vulling’op je hoofd kan creëren.

Voor Zascha Hair – Na Zascha Hair

Eau naturel
Zascha Hair Dark Blonde Mix 50cm/220gram

Hoe lang wil jij je haar?

Wil je een subtiele verlenging.. of ga je voor de dramatic look en haar tot(bijna) aan je billen? 😉 Op de afbeelding bovenaan dit bericht zie je het verschil in lengte tussen de verschillende sets. Ook op onze sociale media kanalen vind je veel voorbeelden en foto’s! Let wel weer op, wanneer je dun en breekbaar haar hebt kun je beter op safe spelen en gaan voor maximaal 50cm/160 gram.

We hopen je het een beetje goed uitgelegd te hebben.. maar twijfel je toch nog steeds? No worries! Neem gerust contact op. Stuur een appje op 085-2250281, een berichtje via facebook of een mailtje op info@zascha.nl.

We zijn nu wel benieuwd.. voor welke lengte en dikte ga jij?