Verliefd, verloofd, bijna getrouwd

Trouwen. Misschien droom je er je hele leven al van.. misschien had je het nooit verwacht. Maar BAM, daar zat ineens de liefde van je leven op zijn/haar knie. OF misschien ben je wel de hedendaagse held en ben je zélf op je knie gegaan! In ieder geval: je hebt eindelijk de liefde van je leven gevonden en binnenkort is jullie grote dag daar <3 

“Je hebt eindelijk de liefde van je leven gevonden en binnenkort is jullie grote dag daar!

Super spannend natuurlijk, maar met het vinden van je levenspartner is de zoektocht nog niet voorbij. Het echte zoekwerk begint nu pas! Een locatie, een taart, een jurk… 

Hoe doe ik mijn haar!?

En dan poppen al die vragen op die een bruiloft met zich mee brengt. Het antwoord op één vraag weet je als het goed is al, dat wordt natuurlijk een volmondige JA! Maar de antwoorden op alle andere vragen..? Wat trek je aan? Hoe doe ik mijn make-up? Is m’n schoonmoeder ook welkom? 😆 En niet te vergeten: hoe doe ik mijn haar!? Gelukkig is Pinterest er voor de inspiratieloze momenten. Een zege, maar ook een vloek. Want hoe ga je een keuze maken tussen al deze prachtige kapsels!? 

“Al die prachtige kapsels.. Hoe kies ik het juiste bruidskapsel voor mijn bruiloft?”

PS. Ook all the single ladies (now put your hands up!) of -nog- niet verloofde vrouwen kunnen uiteraard lekker meedromen met deze blog en inspiratie opdoen!

Het bruidskapsel van je dromen

Het kiezen van het perfecte bruidskapsel kan voor een hoop spanningen zorgen, zeker als je je soms onzeker over jezelf voelt. Iets waar je je totaal niet mee bezig wilt houden in deze soon-to-be-wed-fase van je leven. En al helemaal niet op jullie mooiste dag. Daarom willen wij je als vrouwen onder elkaar -en als hopeloze romantica- dolgraag helpen met die specifieke laatste vraag.

All you need is love… and Zascha hair

Want weet je wat heel leuk is? Inmiddels hebben we wat ervaring met bruiden en bruidskapsels. Voor de moed je in je schoenen zakt en je denkt: ‘’Dat is heel leuk al die lange volle kapsels, maar dat kan echt niet met mijn haar.’’ OH YES dear, dat kan zeer zeker wel! You only need Zascha clip-in extensions! Onze clip-ins zijn gemaakt van echt haar en zijn er in verschillende kleuren dus ze blenden altijd perfect bij je eigen haar. Deze hoogwaardige en betaalbare clip-ins laten jou extra speciaal voelen én stralen op jullie grote dag!

“Denk je nu: heel leuk al die lange volle kapsels, maar dat kan echt niet met mijn haar? Wél met clip-in extensions!”

Je hairstylist zorgt voor droomhaar

Een tip van ons: een goede hairstylist kan de zorgen (zo niet nodig!) over je bruidskapsel wegnemen. Zoek er een specifiek met ervaring of die in ieder geval openstaat om hier vooraf mee te experimenteren. Bruidskapsels zijn een vak apart en met clip-in extensions heb je zoveel (meer) prachtige mogelijkheden. Zo weet je zeker dat hij/zij jouw droomkapsel met extensions kan creëren! Dus pick your favorites en ga lekker bezig. En probeer een paar proefkapsels uit zodat jij hét kapsel kan kiezen!

Tips om je perfecte bruidskapsel te realiseren:


♥      Doe inspiratie op en kies een stijl die bij je past
 ♥     Vind een goede hairstylist die ervaring heeft met bruidskapsels en het inzetten en blenden van hair extensions én waar je een fijne klik mee hebt
 ♥     Probeer een paar bruidskapsels uit! 

CHECK TUTORIAL CLIP-INS INZETTEN >

12x bruidskapsels met extensions

Om je op weg te helpen en inspireren, zetten we een aantal supermooie en diverse kapsels zoals deze elegante updo voor je op een rijtje: 12x bruidskapsels met extensions voor je bruiloft. In ál deze kapsels zit een hair extension set van Zascha Hair verwerkt.
Kan jou look nog wat extra’s gebruiken? Neem dan ook absoluut een kijkje op de website van Sally-Jane! Hier vind je de meest prachtige haarsieraden die jouw look he-le-maal afmaken! Welke look kies jij? ❤

“Je bruidskapsel gekozen? Je extensions besteld? En je hairstylist gevonden? Laat de grote dag maar komen. Cheers & geniet!”

Geef een reactie