Een bijzonder mooi bruidskapsel voor de grote dag

Ga je binnenkort trouwen (yay!)? Of wil je gewoon even inspiratie opdoen en zien wat voor mooie kapsels er te maken zijn (ook leuk!)? We hebben maar liefst 12 verschillende bruidskapsels in diverse kleuren voor je op een rijtje gezet. Ook al heb je dun en/of kort haar, deze prachtige creaties zijn ook (juist) bij jou te realiseren! In ál deze kapsels is namelijk een set clip-in extensions van Zascha Hair verwerkt. Dé betaalbare en hoogwaardige 100% human hair extensions die jou extra speciaal laten voelen op jullie grote dag! Van elegante updo tot boho braid en van minimalistisch naar majestic: welk droomkapsel kies jij? 

Hoe krijg ik zo’n prachtig kapsel met clip in extensions?

Benieuwd hoe je for goodness sake zo’n prachtig bruidskapsel voor elkaar krijgt op je bruiloft? Bekijk dan even onze blog hoe je je perfecte bruidskapsel met clip-in extensions kiest en creëert.

Haar Styliste Nicole Drege

Minimalistische dromer

Haar tovenaar Nicole Drege heeft hier de Dark Blonde Mix gebruikt. Speciaal voor de dames die veel verschillende blond tinten in hun haar hebben. Heb je donkerblond haar en wil je meer diepte, maar liever niet verven? Dan is deze set zeker een uitkomst! Door de vele tinten zal hij mengen met je eigen haar én een highlight toevoegen.

 • Dark Blonde Mix Clip In Hair 40cm/120g
  Dark Blonde Mix Clip In Hair 40cm/120g
  $133.84 incl. btw

Elegante updo

De Melted Blonde Classic smelt hier mooi samen met de high- en lowlights van het model. Deze updo is elegant en tijdloos. Wij vinden het dan ook een bruidskapsel voor alle dames.

 • Melted Blonde Clip In Hair 40cm/120g
  Melted Blonde Clip In Hair 40cm/120g
  $144.14 incl. btw

Pretty Pastel

Nicole Drege haalt het beste uit de Silver Grey door het te combineren met een poederroze haarstuk van Say Yes to the Dress. Deze kleur is ook top als opgestoken variant!

 • Silver Grey Clip In Hair 40cm/120g
  Silver Grey Clip In Hair 40cm/120g
  $133.84 incl. btw
 • Silver Grey Clip In Hair 50cm/160g
  Silver Grey Clip In Hair 50cm/160g
  $195.64 incl. btw

Haarstyliste: Sabrina Dijkman

Klassiek met een rauw randje

Braid babe Sabrina Dijkman combineert in de Chocolate Chip Cookie een losse slag met een nonchalante vlecht. Samen met een haarsieraad van Say Yes to the Dress. Ook deze kleur heeft high- en lowlights waardoor het met veel haarkleuren mengt.

Prinses Sissi in een modern jasje

Elegant zoals prinses Sissi, maar dan met een modern randje. De Chocolate Brown  is hier verwerkt voor een ‘meters’ lange vlecht. Je kunt er je eigen twist aan geven. Deze volle kleur is geen mix, maar heeft een natuurlijke warme gloed en is vaak een perfecte match voor dames met bruin geverfd haar.

 • Chocolate brown
  Chocolate Brown Clip In Hair 50cm/160g
  $185.34 incl. btw

Haarstyliste: Bruid & Beauty Nederland

Hollywood Vintage

Bruid en Beauty Nederland maakte een prachtig vintage kapsel. Speciaal voor alle Classy Brides. Hiervoor heeft ze de Latte Highlights gebruikt. En wat is een vintage look zonder parels van bruidenbeautyshop.nl?

The Knot-Knot

In deze bridal updo is de Medium Brown verwerkt om een mooie volle knot te creëren. Bruid en Beauty Nederland geef een extra elegante twist aan het kapsel geven door het te finishen met een haarsieraad. Omdat je nooit genoeg glitter en sparkle kan hebben! Zeker niet op je grote dag.

 • Medium Brown Clip In Hair 40cm/120g
  Medium Brown Clip In Hair 40cm/120g
  $123.54 incl. btw

Mistic Majestic door Tresjolie

Espresso Brown

Als je haarkleur lijkt op de intense kleur van espresso dan heeft het weinig nodig om te stralen. Wanneer je een klein beetje glamour van de Espresso Brown aan toevoegt zoals TresJolie heeft gedaan, zul je er de hele dag majestic chic bij lopen. Ook vanwege het volume verdien je de naam Royal Highness!

 • Espresso Brown Clip In Hair 40cm/120g
  Espresso Brown Clip In Hair 40cm/120g
  $123.54 incl. btw

Dark Blonde

Dankzij TresJolie hebben we de luxe om een variant van De Mistic Majestic te laten zien met een set Dark Blonde. Royaler kan bijna niet!

 • Dark Blonde Mix Clip In Hair 50cm/160g
  Dark Blonde Mix Clip In Hair 50cm/160g
  $195.64 incl. btw

Boho Braid By The Updo Girl

Een andere dame wie vlecht voor haar leven is The Updo Girl. In dit kapsel heeft ze een Clip-in Braid Latte Highlights gebruikt. Dit is één baan van 3 cm breed. Maar onderschat dit dotje niet, want je maakt er de mooiste vlechten mee!

 • Latte Highlights Clip-in Braid 60cm
  Latte Highlights Clip-in Braid 60cm
  $113.24 incl. btw

Meet Marlieke en haar Basic Boho Bride

Multitalent Marlieke (owner Zascha Hair) combineerde deze halve updo met een losse krul. Deze krullen krijg je door een krultang met diameter 25mm. Een simpel kapsel waarmee je een duidelijke stijl uitstraalt. Met de gemixte kleur Melted Blonde komen de high- en lowlights mooi uit en zorgen ze voor een kapsel met veel diepte.

“Van elegante updo tot boho braid en van minimalistisch naar majestic: welk droomkapsel kies jij?”

Hoe laat ik mijn bruidskapsel stylen?

Waarschijnlijk poppen de vragen ‘hoe kies ik een bruidskapsel en hoe laat ik het stylen?!‘ in je hoofd bij het kijken van al deze prachtige bruidskapsels. Dat is heus niet zo ingewikkeld, maar je (of je stylist!) moet wel even weten hoe natuurlijk. In de blog over je perfecte bruidskapsel met clip-in extensions vind je onze tips hoe je je droomkapsel kan laten creëren zonder zorgen. Good luck!

❤

Geef een reactie