De Zascha Hair clip in bun.

We hebben weer een exclusief product om blij van de worden! Namelijk: de Zascha Hair Clip in Bun! Maar laat je niet in de war brengen door de naam, want er is nóg iets waar deze bun zeer geschikt voor is. Lees verder, and find out!

Een volle knot, in een hand-omdraai.

De Zascha hair clip-in Bun bestaat uit 100% human hair, 4 schuifjes, een trekkoortje en kant. Dit zijn alle ingrediënten die je nodig hebt om een mooie, volle, maar vooral stevige knot te maken. De bun is goed geschikt voor dun en/ of kort haar. Je igen haar moet wel lang genoeg zijn om er een goede staart of knot mee te maken. Als je eerder Zascha Hair extensions hebt aangeschaft zal je merken dat de haren van de bun wat stoever aanvoelen. Hier hoef je niet van te schrikken, we hebben de haren voor laten behandelen zodat je bun altijd geprept is, en klaar om op te steken. Bij de bun leveren wij gratis 3 stevige bobbypins waarmee je een knot naar wens kan maken.

Hoe zet ik de clip in bun in?

Net zoals bij de andere extensions is het van belang dat je genoeg versteviging heb in de aanzet van je haar.

  1. Voordat je een knot van je eigen haar maakt, op de gewenste plek, mag je bij de aanzet van je haar wat volume poeder, of droogshampoo aan brengen.
  2. Maak vervolgens van je eigen haar een goed stevige knot, of staart als je haar niet lang genoeg is. Je kan het beste 2 elastiekjes gebruiken voor nog meer stevigheid.
  3. Haak het eerste schuifje van de bun in je haar tussen je hoofdhuid, en je elastiek. Heb je wat voller haar van jezelf, dan kun je ook de andere schuifjes er in haken.
  4. Trek het koortje goed stevig vast, en schuif de andere schuifjes zo nodig in.
  5. Stijl of krul de knot naar wens en pin hem vast met de bobby pins óf laat de haren van de bun los, en draag hem als volle staart (BONUS!!)
  6. Style de rest van je kapsel naar wens, en spray haarlak in dien naar wens, en gurl you are ready to rumble!

Verzorging van de clip in Bun.

Omdat de haren van de Clip in bun 100% human hair zijn, kun je hem beschouwen als je eigen haar. Hoe meer je hem wast, en styled, hoe sterker de kwaliteit zal afnemen. Daarom is het van belang om ook de bun goed te verzorgen. We raden aan om voor het stijlen en krullen gebruik te maken van een hitte beschermer. Wij zijn mega fan van de Dry Oil Mist. Dit is een hittebeschermer, én verzorging in één product. Gebruik niet te veel, want dan kan het zijn dat de haren wat glad worden, en dit is weer lastig met opsteken. Ben je benieuwd hoe je de bun het beste kan wassen? Lees het verder in de was blog!

We hebben de bun in alle kleuren van ons assortiment, ook in de mixkleuren. Super handig, want zo blend de knot snel en goed in bij je eigen haar. Belangrijk bij het kiezen van de juiste kleur is dat de bun aansluit bij het punt waar je hem in wilt zetten. Wil je hem voornamelijk hoog gaan dragen, dan kun je het beste kijken naar de kleur van de aanzet van je haar. 

Kom je er niet helemaal uit welke kleur er dé perfecte match is voor jou? Natuurlijk mag je ons al-tijd om hulp vragen wanneer je er niet helemaal uit komt. Stuur gerust een chatbericht, of een e-mail naar info@zascha.nl. Natuurlijk mag je ook contact opnemen via Facebook of stuur ons een whatsapp op 085-2250281. We love to help!

Geef een reactie