Met de clip-in braid tóch een volle vlecht

Ben jij stiekem ook een beetje jaloers op vrouwen met lang haar met volume en de meest prachtige vlechten (zucht..)? Heb je dit geprobeerd na te maken met de twee kleine baantjes in je set maar lukt het nog steeds niet zo goed? Dan hebben wij de wij hebben dé oplossing voor je! Exclusief bij Zascha verkopen wij Clip in braids! Dream and scroll on, want deze blog staat vol met informatie, handige tips en tutorials!

Echt en natuurlijk steil haar met volle punten

Tell Me More

Deze clip-in braid is, net als al onze clip-ins, gemaakt van 100% Indian Human hair. De clip-in braid is een smalle volle baan die je makkelijk in je haar klikt om mee te vlechten. 

De braid heeft een extra double drawn kwaliteit, wat betekent dat er bijna geen kortere haren in de set zijn verwerkt. Hierdoor heeft de baan mooie volle punten en krijg je van aanzet tot de punten een mooie volle vlecht! De haarstructuur is natural straight waar na het wassen een lichte slag in kan komen.

Met de clip-in braid creëer je meer dikte en volume in een vlecht! Whaaat!? Ja echt, we’ll make your biggest hair wish come true! Meteen bestellen? Snappen we. Of kijk gauw verder voor meer info en inspiratie!

De bron van onze inspiratie: Sabrina Dijkman

Waarschijnlijk ben je inmiddels nieuwsgierig geworden wat je allemaal precies met de Clip in braid kan doen. Hier gaan we het natuurlijk uitgebreid over hebben. Maar eerst willen we je nog even prikkelen met inpiratie van Braid Babe: Sabrina Dijkman! Deze 3 kapsels zijn gemaakt tijdens onze Zascha hair fotoshoot. Ze zien er lastig uit, maar met een beetje oefening kom je een heel eind! Benieuwd hoe je de vlechten maakt? Neem gerust een kijkje op Sabrina’s Instagram kanaal! Je zult hier de MOOISTE kapsels vinden, voor elke gelegenheid en elk soort haar. Thank us later haha.

Braids in 2 lengtes en 5 kleuren

Uiteraard hebben we dé braid die helemaal bij jouw wens en haar past. De braid clip-ins zijn 3 cm breed en hebben een lengte van 50 cm of 60 cm. De baan zet je doorgaans aan de voorkant in en vlecht je met je eigen haar waardoor het haar wat korter uitvalt dan de haarlengte zelf. Wil je een heel lange vlecht? Kies dan voor de 60 cm. Liever wat korter? Ga dan voor de 50 cm. 

“De braid clip-ins zijn 3 cm breed en hebben een lengte van 50 cm of 60 cm.”

Beide lengtes zijn beschikbaar in vijf verschillende kleuren: Espresso, Chocolate Chip Cookie, Dark Blonde Mix, Latte Highlights en Melted Blonde. De 60cm braid is ook beschikbaar in Jet Black. Niet helemaal zeker over de juiste kleur? Vraag dan een kleursample aan. 

Clip in braid 50cm

Clip in braid 60cm

“A girl without braids is like a city without bridges.”

– Roman Payne, The Wanderess

Waarom clip-in braids?

♥     Meer dikte en volume in een vlecht

 ♥     100% human hair

 ♥     Extra double drawn kwaliteit & natural straight

  ♥     Keuze tussen 50 of 60 cm en 5 kleuren 

♥     Super makkelijk inzetten

 ♥     Goede prijs

#gottalovebraids

Hoe zet je de clip-in braid in?

De clip-in zet je super makkelijk in:

Inspiratie & tutorials

Wij kunnen uuuren wegdromen bij de mooiste vlechten. Dus een dagje geen zin in los haar of een staart? Met een nonchalante vlecht of visgraat word jij ook een echte braid babe. En voor kerst en oud & nieuw hebben we How to: (feest)dag glam!

Meer weten?

Heb je nog vragen? Stuur gerust een chatbericht, of een e-mail naar info@zascha.nl. Natuurlijk mag je ook contact opnemen via Facebook of stuur ons een whatsapp op 085-2250281.

Geef een reactie