Wanneer je dun en/of fijn haar hebt droom je vaak van nét een beetje extra dikte en volume, toch? De volumizer doet precies dat! In deze blog leg ik jullie uit wat een volumizer is, hoe je hem makkelijk inzet, styled en verzorgt, én hoe je hem eventueel kan combineren met andere producten van Zascha Hair!

Wat is een Volumizer?

Een volumizer is één baan van 25cm breed. De baan heeft 5 clips, is gemaakt van 100% Human hair en is van double drawn kwaliteit. Dit betekent dat er weinig kortere haren in de baan zijn verwerkt waardoor de baan mooie volle punten heeft. Hierdoor is het effect van de volumizer nog groter!

De volumebaan is geschikt om meer dikte en volume toe te voegen wanneer je dun/ fijn haar hebt, óf haar met veel laagjes. Wil je liever een verlenging creëren met extensions? Dan raden we je aan te kiezen voor een hele set met meerdere banen voor een mooi verloop.

De structuur van het haar is natural straight, wat betekent dat het haar steil is. Na het wassen kan er een lichte slag in kan komen. Omdat het 100% human hair is, kan je de haren (laten) knippen en eventueel zelfs donkerder verven. Let wel op, verven is op eigen risico. Je kan er daarom het beste een kleursample bij bestellen, zodat je de verf hierop eerst even kan testen. Ook kun je de haren stijlen en krullen.

Hoe zet ik de volumizer in?

Onze volumizers hebben 3 lengtes. De 40cm, de 50cm en de 60cm. In ons voorbeeld hebben wij de 40cm volumizer gebruikt in de kleur Melted Blonde. We gaan stap voor stap uitleggen hoe je de volumizer het makkelijkst in kan zetten:

  1. Zorg dat je eigen haar helemaal uitgeborsteld is.
  2. Maak met een kam een scheiding die begint bij de bovenkant van je oor, maar trek hem een beetje rond om het hoofd zodat je een halvemaan vorm krijgt. Zet het overige haar even vast in bijv. een knotje.
  3. Toupeer de aanzet onder de scheiding, en breng een klein beetje volumepoeder of droogshampoo aan op de toupage. Plaats de volumizer in de toupage en clip hem dicht.
  4. Haal de rest van je haar uit de knot, en stijl het helemaal af naar wens. Et Voila!

Om de volumizer zo mooi mogelijk te laten blenden. raden we aan om hem in model te laten knippen bij de kapper. Zo valt hij precies mooi met je eigen haar, en ziet niemand dat je een haarstukje draagt:)

Het combineren van een volumizer

Het leuke aan de volumizer is dat je hem met super veel producten kan combineren, om jouw haarwens 100% uit te laten komen. Heb je dun haar met veel laagjes en hou je niet van het inzetten van veel banen? Dan voldoen 2 volumizers zeker aan jouw wensen!

Ook kun je de volumizer combineren met een setje. Hier hebben wij een gebundeld product voor gemaakt: 40cm 170g, de 50cm 220g of de 60cm 250g sets! Deze sets bestaan allemaal uit een set gecombineerd met volumizer. Zo heb je de 40cm 120g+ 50g volumizer = 170g enzovoort enzovoort! Deze sets zijn geschikt om te dragen als je van je zelf veel haar hebt, met volle punten of een recht kapsel.

Als kroon op het werk (letterlijk) kun je de volumizer ook combineren met de V-part. De V-part plaats je op je kruin en zorgt zo voor veel volume op het hoofd. In combinatie met een volumizer kan dit óók voor extra verlenging zorgen met mooie volle punten. Meer hierover lees je in deze blog:

Het verzorgen van je Volumizer

Het verzorgen van je volumizer is super simpel. Omdat het product 100% human hair is, kun je het beschouwen als je eigen haar. In deze blog hebben wij alle tips en tricks op een rij gezet over het wassen van je volumizer. Goed om te weten is wel dat na het wassen de volumizer soms wat voller lijkt te zijn. Dit komt door de coating die er langzaam afslijt. Dit is helemaal niet erg, en hier hoef je zeker niet van te schrikken. Het hoort allemaal bij het dragen van haarextensions:). Bij een goede verzorging en intensief gebruik, gaat onze volumizer ongeveer 6 tot 8 maanden mee.

Ik hoop dat ik je goed heb kunnen informeren over ons product. Heb je nog vragen, of is er iets niet helemaal duidelijk? Twijfel niet en stuur gerust een chatbericht, of een email naar info@zascha.nl. Natuurlijk mag je ook contact opnemen via Facebook of stuur ons een whatsapp op 085-2250281! HAPPY NEW HAIR!


Geef een reactie