Nonchalante volle vlecht met Zascha clip-in extensions

Draag je je haar met clip-in extensions meestal los? En wil je het ook een keer anders dragen? Elke twee wekelijks? geven we je inspiratie en tips voor een mooie vlecht of knot. We beginnen met de meest voorkomende en eenvoudigste, namelijk een nonchalante basisvlecht met 3 strengen. We love this one!

  1. Borstel je haar goed door en zorg dat je haar pluisvrij is. Doe dit door je haar voor te bewerken met een stijl- of krultang.
  2. Verdeel de clip-in extensions in je haar (zie hiervoor: Clip-in Guide) Belangrijk! Wanneer je je haar gaat vlechten, is het belangrijk dat de clip-in extensions niet te dicht bij je haargrens (contouren) zitten. Zorg voor voldoende eigen haar die de extensions clips bedekken.

Belangrijk! Wanneer je je haar gaat vlechten, is het belangrijk dat de clip-in extensions niet te dicht bij je haargrens (contouren) zitten. Zorg voor voldoende eigen haar die de extensions clips bedekken.

  1. Deze vlecht begint in je nek. Je kunt de vlecht recht naar achter of schuin naar de zijkant vlechten. Vooral die laatste zijn wij fan van! Verdeel je haar (in je nek) in drie gelijkmatige strengen.
  1. Aangezien je clip-in extensions draagt, trek je vlecht niet té strak aan.
  2. Pak met je rechterhand de rechter streng en met je linkerhand de linker streng. Houd je duim op de middelste streng. Begin met de rechter streng en sla deze over de middelste. Houd je duim goed op de middelste streng. Vervolgens sla je de linker streng over de middelste streng. Vervolgens pak je weer de rechter streng over de middelste en zo ga je met vlechten door totdat je bij het einde van het haar komt. Laat ongeveer 4 á 5 cm haar ongevlochten haar over.

Dit is een basistechniek die wordt gebruik voor verschillende vlechtsoorten.

  1. Eind van de vlecht kun je het haar vast zetten met een haarelastiek (gebruik trouwens geen rubberelastiek. Dit is slecht voor je haar!).
  1. Om je vlecht met Zascha hairextensions nonchalant te laten lijken kun je iets trekken aan de ingevlochten strengen. Zo word je vlecht iets losser, grover en mooier. Doe dit aan elk gevlochten stukje zodat het gelijkmatig iets losser wordt.
  2. Voilà! You’ve created the perfect braid! Fixeer je volle vlecht met lak of spray.

Good luck ladies!

Wist je dat Zascha clip-in extensions zijn gemaakt van echt haar? ( check hier de herkomst van ons haar!) Hierdoor mengen de extensions heel fijn met je eigen haar.

Geef een reactie