Festival haar dat de hele dag blijft zitten!

Onze liefde voor festival is GROOT! Reden genoeg om “all out” te gaan met je haar! Als ware festivalliefhebbers helpen we je heel graag met wat inspiratie.
Een top look vergt een hoop tijd en inspanning en bedenktijd: Wat moet je aan, hoe is het weer, hoe doe je je haar, en hoe blijft je haar in godsnaam de hele dag goed zitten??? Aan het weer kunnen wij helaas niet heel veel doen, en de kleding zal je toch echt zelf uit moeten zoeken. Máár we kunnen je natuurlijk wel helpen met je haar!

Allereerst kijken we graag met je mee welke set er geschikt zal zijn voor jou. Welke voldoet aan je wensen en verwachtingen en het beste bij jou past. Haar extensions zijn natuurlijk niet niets, dus vandaar dat we altijd graag met je meekijken. Stuur ons daarom gerust een berichtje als je hulp nodig hebt.

“Haarextensions zijn natuurlijk niet niets, dus vandaar dat we altijd graag met je meekijken.”

Wil je het liever eerst zelf op onderzoek? Neem dan een kijkje op onze blog “Help, Welke set clip-in extensions moet ik kiezen?”. Ook is er een mogelijkheid om samples te bestellen zodat je de kleur in het echt kan bekijken. De pagina “Tips om jouw perfecte Zascha kleurrmatch te vinden.” is ook erg handig! Hieronder vind je 3 musthaves voor een festival hairdo!

Tip: Op Coachella en sociale media zie je altijd iedereen paraderen met mooie volle beach waves, maar heel eerlijk, op een echt (goed) feest gaat het er natuurlijk heel anders aan toe. Denk bierdouches en dixi bezoeken! Daarom is het wellicht handiger om je haar half op te steken!

Oké, je bent er klaar voor!

Als het goed is hebben wij je goed kunnen helpen, én heb je op tijd je set binnen voor je feestje. Want we weten; “Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen.” Of in dit geval, “inhangen”! Een goede voorbereiding is het halve werk, zeker als je naar een festival/feest gaat raden we aan om goed de aanzet van je haar te touperen, én om er een klein snufje volume poeder op aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat de clips goed grip hebben, en niet zo snel gaan glijden. Dit kun je het beste baan voor baan doen.

“Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen.” Of in dit geval, “inhangen”!

Maar hoe dan?!

Ook hier, een goed begin is het halve werk. Belangrijk is dat wanneer je je haar gaat doen je haar goed droog is. Naast volume poeder kun je ook kiezen voor een volume mouse. Een tip van de pro’s is na het wassen volume mousse aanbrengen en goed droog fohnen. Hierdoor maak je je haar wat stugger waardoor krullen en updo’s beter blijven zitten.

“Door de krul licht uit te kammen met een zachte borstel maak je hem nét wat stoerder!”

Hoe kleiner de krul, des te langer die blijft zitten. Met verschillende maten krultangen kun je oneindig veel kapsels creëren. Wij raden altijd aan om je krultang niet warmer dan 180 graden te zetten, en altijd een heat protector te gebruiken. Zowel voor je eigen haar, als voor je extensions. Tip: Door de krul licht uit te kammen met een zachte borstel maak je hem nét wat stoerder! Hieronder 3 killer festival looks die je móet proberen!

1. Extensions krullen

Voor je de krultang in je haar draait, is het handig om de pluk in te sprayen met (vloeibare) haarlak, en hem na het krullen vast te zetten met een schuifje. Meer tips hierover lees je in onze blog.


2. Visgraat vlecht

Wil je liever je haar volledig opsteken of invlechten? Wellicht dat het even oefenen is, maar hoe tof is deze blog over de visgraat vlecht! 100% dat je daar complimenten over gaat krijgen!

3. Nonchi vlecht

Ga je liever voor de nonchalante boho look? Ook daar hebben we een hele blog aan gewijd! We zien trouwens graag jullie creaties voorbij komen. Vergeet ons dus niet te taggen!

Nazorg!

Wanneer je zelf ligt bij te komen terwijl je paracetamol nog op ligt te lossen in je bloody mary, zit je natuurlijk niet te wachten op verplichtingen of nazorg. Als je goede producten hebt, is dit ook helemaal niet nodig. Was de set (na ongeveer 12x dragen of 1 festival) even lekker met Alterna Cavier Moisture Shampoo, en spoel ze na met de Alterna Cavier Moisture conditioner. De set is je extra dankbaar als je de conditioner 5 tot 10 min in laat trekken.

In deze blog staat stap voor stap hoe je het beste de extensions even lekker kan wassen.

Heb je het héél bont gemaakt? Dan is wat extra verzorging nooit verkeerd. Pak dat lekkere rust momentje en zet je set én je eigen haar in het Alterna Replenishing Moisture Mask. Laat dit masker 10 minuten intrekken, spoel de banen daarna voorzichtig uit, en dep ze handdoek droog. Je zult zien dat ze weer glanzen als nooit te voren!

Heb je nog vragen, of is er iets niet helemaal duidelijk? Twijfel niet en stuur gerust een chatbericht, of een email naar info@zascha.nl. Natuurlijk mag je ook contact opnemen via Facebook of stuur ons een whatsapp op 085-2250281!

Geef een reactie