We hebben de pony al een keertje eerder in ons assortiment gehad, maar als je ons al langer volgt weet je dat we van perfectie houden, zo ook met dit product:) Aanschouw onze vernieuwde clip in fringe! Whoehoee!

Wat is er nieuw?

Ook deze clip in fringe is gemaakt van 100% remy human hair, en heeft 3 clips waarmee je hem kan plaatsen op de gewenste plek. Het vernieuwde gedeelte zit hem in de handgeknoopte aanzet: deze is praktisch onzichtbaar wanneer je hem op jouw eigen aanzet plaatst. Omdat de haren 100% human hair zijn, zijn ze donkerder te verven zodat je de pony perfect kan laten aansluiten op jouw aanzet. Let op, lichter verven zal helaas niet gaan. De verf testen kan op een sample mocht je dit een beetje spannend vinden. De kleuren gelijk aan de kleuren van onze sets. Er zit al een beetje model in de pony/fringe, maar er is nog voldoende haar om hem naar wens, of om naar je gezicht te laten knippen💜

Hoe zet je hem in?

Easy breezy:
Plaats hem op je hoofd om te zie waar je hem vast wilt zetten.
Clip de 3 clips open en klik ze dicht wanneer hij op de gewenste plek zit en grip heeft. Wanneer je helemaal weg bent van de fringe, en je zeker weet dat je hem wilt houden, mag je natuurlijk ook het plastic hygiëne plaatje tussen de clips vandaan halen!
Style! Voor het mooiste effect kun je hem naar wens knippen. Tip van de dag! Mocht je de fringe naar wens willen laten knippen, doe dit dan bij een kapper, of iemand die een kappersopleiding heeft gehad. Uit ervaring kan ik zeggen dat je eigen haar er vaak gevaarlijk dicht bij zit, en lastig is te onderscheiden van de fringe. Voor je het weet, heb je ook een fringe in je eigen haar… oeps.

Heb je van jezelf glad haar, of blijft hij niet helemaal goed zitten? Dan kun je een beetje droogshampoo, of volumepoeder aanbrengen op de plek waar de clips komen, dit zorgt voor extra grip. Heb je een festival of ga je druk dansen? Toupeer de aanzet en jouw fringe gaat echt helemaal nergens meer heen!

Hoe verzorg je hem?

Omdat de fringe ook van 100% human hair is kun je hem wassen zoals in deze blog staat omschreven. Draag je de fringe lekker vaak? Dan kunnen we je aanraden om hem wat vaker te wassen. Verder kun je hem beschouwen als je eigen haar!

Combineren….

Kun je leren! Jawel! De Fringe is te combineren met onze sets, volumizers, ponytails en zelfs onze V-part. Wellicht dat het een beetje oefenen is waar je dan precies wat plaatst, maar de combinatie van deze twee producten zal zorgen voor een volledig andere look waar je hopelijk super veel zelf vertrouwen van mag krijgen! Beide producten plaats je boven op je hoofd waardoor je eventueel kale plekjes volledig camoufleert. Wel is het belangrijk dat je voldoende haar heb om de producten te plaatsen. Vind je het lastig inschatten of dit zal werken voor jou? Twijfel niet en stuur ons gerust een foto van de aanzet van je haar naar info@zascha.nl. Zo kunnen wij goed inschatten of dit trucje ook voor jou zal werken!

Omdat de aanzet van je haar vaak de meeste kleuren haar heeft, zijn er veel trucjes om de fringe zo perfect mogelijk aan te laten sluiten. Al helpt het ook al dat we veel mix kleuren hebben:) Hier nog enkele tips om hem zo goed mogelijk te laten blenden:

  1. Als de fringe nét iets te licht is, kun je hem wassen met een kleurshampoo of kleurmasker van bijv. Kruidvat of Etos.
  2. Is je fringe iets te warm voor de rest van je haarkleur? Ook dit product kun je wassen met zilvershampoo. In deze blog lees je hoe je dit het beste kan doen.
  3. Mis je een donkere aanzet in je fringe? Probeer de uitgroeispray! Ook deze is te verkrijgen bij de Kruidvat of Etos.

Kom je er niet helemaal uit welke kleur er dé perfecte match is voor jou? Je mag ons natuurlijk al-tijd om hulp vragen wanneer je er niet helemaal uit komt. Stuur gerust een chatbericht, of een e-mail. Natuurlijk mag je ook contact opnemen via Facebook of stuur ons een whatsapp op 085-2250281. We love to help!

Vergeet je ons niet te taggen in je metamorfose?

Geef een reactie